keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Luokkaretki Helsingin kaupunginteatteriin


Luokkaretki Helsingin kaupungin teatteriin 22.4.2014

Koulumme neljäsluokkalaiset tekivät luokkaretken Helsingin kaupungin teatterin Tarzan-musikaaliin. Bussimatka kesti puoli tuntia. Bussissa oli kauhean kuuma, koska aurinko paistoi.  Saavuttuamme teatteriin oleilimme aulassa kymmenisen minuuttia ja sitten opettajat jakoivat lippumme. Kello soi ja astuimme katsomon hämärään.

Aloitus oli todella äänekäs. Hurjat ja jopa pelottavat tapahtumat seurasivat toisiaan. Oli paljon laulua ja tanssikohtauksia. Tarina eteni seuraillen Disney-elokuvan juonta, ja elokuvanhan ei ole tarkka sovitus alkuperäisestä kirjasta. Väliajalla menimme aulaan jaloittelemaan ja sitten takasin saliin.

Tarinan aikana Tarzan oppi puhumaan ja kirjoittamaan englantia, sekä käyttämään nykyaikaisia vaatteita. Kaikki tämä neiti Porterin ohjauksessa. Musikaalin kohokohdassa Tarzanin isäpuoli sai surmansa. Lopussa Jane ja Tarzan saivat toisensa ja he muuttivat viidakkoon. Tarzan-musikaali oli jännittävä. Pamaukset kajahtivat, lavasteet loistivat, isäpuolen huuto kuulosti rajulta  ja kiipeilyrata näytti kivalta.

Musikaalin loputtua alkoi kotimatka samalla bussilla. Oli edelleen kuuma ja bussissa tuoksui ihmeelliseltä.

Nila, Iida, Eero, Anette, Kia sekä loput 4.A-oppilaat

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.