tiistai 23. toukokuuta 2017

Seikkailua ja elämyksiä

Mahtavat neljä seikkailukerhokertaa on koettu taas! Mukana elämyksiä ammentamassa oli jälleen reilu parikymmentä innokasta lasta. Meininki oli upea!

Ensimmäisellä kerralla tehtiin pyörille pieni keväthuolto ja käytiin pyöräretkellä. Reitti kulki Vantaanjokivartta pitkin Tammiston luonnonsuojelumetsään, jossa pidimme evästauon ja kävelimme pienen lenkin. Kilometrejä pyörän selässä taisi tulla yli viisitoista! Sää suosi ja kaikki jaksoivat polkea reippaasti koko matkan. 


Toisella kerralla luvassa oli kiipeilyä. Näimme ja koimme upeita itsensä voittamisia Kiipeilyareenan korkeilla seinillä. Opettajan oli myös mahtavaa kuulla, kuinka muutamat vanhemmat on patistettu kiipeilykursseille, jotta lapset pääsevät kiipeilemään jatkossakin! 


Luontoretkellä käveltiin Viikin kaunissa maisemissa ja kiikaroitiin kevään tulokkaita.Seikkailukerho huipentui melontaan Helsingin kanoottiklubilla. Tämän kerran suurin elämys taisi kuitenkin olla meille kaikille tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja Lennu-koiran kohtaaminen matkalla melontarantaan! Tästä puhuttiin merellä ja puhutaan vielä varmasti koulussakin! Itse melontakin kyllä maistui ja sitä oli odotettu kuulemma viime kevään seikkailukerhosta lähtien.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.