keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Juliste koulukiusaamista vastaan


Nuoret suunnittelivat julisteen koulukiusaamista vastaan


Suomen Valkonauhaliitto järjesti Helsingin Hietakummun ala-asteella kilpailun, jossa tehtävänä oli suunnitella juliste koulukiusaamista vastaan. Kilpailuaika oli maaliskuu 2019. Olemme kiitollisia, että saimme kilpailun toteuttamiseen mukaan useita Hietakummun ala-asteen luokanopettajia ja oppilaat tekivät kilpailutyöt oppitunneillaan. Saimme kilpailutöitä 149 kappaletta ja kaikki ovat hienosti ja paneutuen toteutettuja. Kilpailussa oli kaksi sarjaa, toinen luokka-asteiden 1–3 ja toinen luokka-asteiden 4–6 oppilaille. Kilpailun ideoi FM Tuija Viestilä Suomen Valkonauhaliiton edustajana.


Kilpailun raatiin lupautuivat kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen Helsingin kaupungilta, nuorisotyön päällikkö Jenni Helenius Mannerheimin Lastensuojeluliitosta, kouluttaja Johanna Heikkinen Nuori Kirkko ry:stä, hahmotaideterapeutti Riitta Lindy Suomen Valkonauhaliitosta sekä koululaiset Sirja 11 vuotta ja Iiris 9 vuotta.


Tulemme esittelemään kilpailutöitä Valkonauha-lehdessä ja Valkonauhan maailmanliiton kongressin yhteydessä Helsingin Paasitornissa 10.–15.7.2019.


Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja opettajille kilpailun toteuttamisesta!

IRJA ESKELINEN
Juttu julkaistu Valkonauha 2/2019- lehdessä

Lisäys 14.5.2019

Ensimmäisen palkinnon julistekilpailussa saivat:
Samuel ja Topi Sirkka  Roope ja Kasperi 
Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.