tiistai 12. marraskuuta 2019

Kutosten media-valinnainenKutosten media-valinnaiskurssilla on tehty paljon erilaisia mediaan liittyviä asioita. Olemme miettineet yhdessä, mitä media on ja oppilaat ovat tehneet omia media-projektejaan. On tehty media-aiheisia tietoiskuja opetellen esitelmäohjelma Prezin käyttöä sekä tehty media- tai peliaiheisia Kahoot-visoja. Kurssilla on koodattu pelejä ja harjoiteltu koodaamista Scratch- ja code.org-sivustoilla. Media-kurssilla on myös taiteiltu - tehty julisteita Paint 3D-ohjelmalla sekä musiikkia Soundation-musanteko-ohjelmalla. Tässä valmiita media-projektien tuotoksia sekä oppilaiden kommentteja niiden tekemisestä. 

6A-luokan Miljan Paint 3D-ohjelmalla piirretty Totoro. Miljan mielestä Paint 3D on tavallista Paint-ohjelmaa monipuolisempi, mutta samalla myös helppokäyttöisempi.


Media-kurssilla debyyttisinglensä julkaisivat useat uudet artistit! 
Kappaleen tough beat julkaisi BEAT MASTER, joka kommentoi biisin tekemistä seuraavasti: 
"Tein kappaleen soundationilla. Musiikin tekeminen oli kivaa koska sai itse päättää minkälaisen kappaleen haluat tuottaa. Helppoa oli musiikin tekeminen ja nuottien lisääminen. Vaikeata oli aloittaa kappale."

Pääset kuuntelemaan biisin tästä.
  
Dj KEBUELÄIMEN kappaleita kuulet täältä! 
  
Artisti The Lost on ollut tuottelias - hänen kappaleitaan voit kuunnella täällä! 

Artisti bigmankinkin kappaleen debyyttisinglen kuulet tästä.

6A-luokan Liam teki kappaleen School project, joka löytyy täältähi89:n biisin Trap Monsta taas kuulet täällä. hi89 suosittelee media-valinnaiskurssia kaikille ja kommentoi sitä sanoin 

"Tämä media-kurssi on erittäin hyvä. Parasta on ollut musiikin tekeminen".
Pelejä on koodattu Scratch-ohjelmointikielellä. 6B:n Joelin koodaama "yhtä ärsyttävä kun flappy bird"-peliä pääset kokeilemaan tästä ja 6A:n Jussin Sammakko-peliä tästä.


Loput media-kurssin tuotokset julkaistaan myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.