keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Iloiset esitykset


Hietakummun ala-asteella nähtiin taas perinteiset Iloiset esitykset ennen vappua perjantaina 29.4.16. Iloisissa esityksissä ohjelmisto on oppilaiden itse keksimää ja kehittelemää 

Tokaluokkalaiset kertovat Iloisista esityksistä 
  • Minä esiinnyin kaverini ja koko luokan kanssa. Me esitimme nokkahuiludiskon. Se oli minun mielestäni hauska. Kuudesluokkalaisten Sky full of stars oli paras, koska minun siskoni soitti pianoa. Se oli kivaa.  
  • Nokkahuiludisko oli nopea ja hauska. Minä tykkäsin myös robottitanssista, koska se oli outo. Minulla oli pellepuku päällä. 
  • Minä tykkäsin 6B:n musaesityksestä, koska tiedän sen musan ja se on lempimusiikkiani.  
  • Meidän luokalla oli nokkissketsi. Siinä oli rehtori, jolla oli silmälasit. Rehtori oli soittanut nokkahuilua kauan sitten. 4A:n sääsketsi oli hauska.  
Kolmasluokkalaisten ajatuksia Iloisista esityksistä:  

Minusta tuntui tosi hauskalta katsoa muiden esityksiä. Minun lempiesitykseni oli Sky full of stars. Musiikki oli upeaa ja biisin kuuntelu myös, koska he osasivat soittaa niin vaikean biisin. Sekä 1A:n esitys oli mahtava, koska tykkäsin Pomppufiilis –biisistä.  
Minun mielestäni 3B:n esitys oli kiva, koska siinä oli lentokoneen kapteeni. Sitä oli mukava katsoa. 4A:n esitystä oli myös kiva katsoa kun siinä oli säätiedotus. 3A:n tanssiesityksessä oli kivoja kruisereita. 
6B:n bändiesityksessä oli neljä laulajaa, kaksi pianistia, basisti ja kaksi rumpalia. Se oli tosi hyvä. Siinä oli tosi vaikea rytmi. Minusta tuntui ihanalta katsoa sitä. Haluaisinkin kysyä, kuinka kauan heillä kesti musiikin Sky full of stars harjoitteluun. 
 3B:n esitys oli Barcelonan matka, joka oli sketsiesitys.  Esityksessä oli kolme vaihto-oppilasta, isä ja lapsi ja lentoemäntä. Etupenkillä oli lentokapteeni ja hänen takanaan perämies ja matkustajat. Kapteeni pyörtyi ja sitten perämies tuli ohjaamaan konetta Barcelonaan.  
Minun mielestäni kaikki esitykset olivat tosi, tosi kivoja! sanon: Bravo! 
Pomppufiilis

Nokkisdisko


Nokkissketsi

Iloinen koreografia

Ekaluokkalaisia estradilla
Barcelonan matka

Lentoemäntä työssään Barcelonan -koneessa

Pökertynyt lentokapteeni

Pentin elämää

Sky full of stars


Hietakykykilpailu

Lisää kykykilpailijoita

 
 
   
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.