perjantai 22. syyskuuta 2017

Tuuletar Hietakummussa

Näimme koulussa Tuuletar –esityksen. 3B –luokkalaiset kirjoittivat ajatuksiaan esityksen jälkeen: 

Pohjolan neidolla oli kultalankaa, jonka varasti Pohjanakka. Tuuletar ei sallinut sitä, sillä ilman kultalankaa kylässä, jota Tuuletar hallitsi, ei olisi ollut rauhaa. Tuuletar lähti etsimään Pohjanakkaa. Matkalla hän tapasi monenlaisia henkilöitä. Hän sai valolyhdyn ja taikapölyä. Valolyhtyä hän kaipasi valaisemaan reittiä ja taikapölyä käytettiin myöhemmin. Kun Tuuletar saapui Pohjanakan vuorelle Tuuletar heitti yleisöön taikapölyä, sillä Tuuletar ja me, yleisö, pystyttiin nujertamaan Pohjanakka ja Tuuletar palasi kotikylään kultalanka käsissään.  

Tuuletar -yhtyeellä ei ollut soittimia eikä taustamusiikkia, vaan he lauloivat itse. He tekivät suullaan beatboxaus -ääniä. Esityksessä oli velho, menninkäinen, hiiri ja leijona. Siellä oli hauskaa ja rentoa.  

Se oli kivaa, kun sinne tuli noita. Sitten noita varasti kultalangan, josta voi tehdä ihmemattoja.   

Tykkäsin Pohjanakka –kohdassa alussa ja lopussa kun se neito räppäsi pumpumjee. 

Esitys oli kiva, koska siinä laulettiin paljon ja se oli mielikuvituksellinen. He olivat taitavia tekemään ääniä ja he osasivat näytellä hienosti.  

Tuuletar –esitys oli hauska, koska siinä beatboxattiin. Esityksessä outoa oli se, että esiintyjät lauloivat oopperaa. Esitys oli todella monipuolinen.  

Esityksessä oli hyvä tunnelma. Menisin katsomaan uudestaan! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.