torstai 6. joulukuuta 2018

Itsenäisyyspäivän juhlintaa 1B:n silmin


Hietakummun koulussa juhlistettiin itsenäisyyspäivää lipunnoston, Maamme-laulun sekä juhlalounaan merkeissä ja 1B-luokan oppilaat osallistuivat ensimmäisen kerran näihin juhlaviin hetkiin koululaisina. Juhlalounaan yhteydessä tarjolla oli myös oppilaskunnan toivesalaattipöytä, jonka ainekset oppilaskunta oli valinnut muutama viikko sitten luokissa toteutetulla äänestyksellä. 1B:läiset totesivat tuolloin, että oli kyllä aika kivaa, kun pääsi vaikuttamaan tarjolle tulevaan salaattiin ja jännityksellä jäätiin odottamaan koko koulun äänestystulosta. Kun salaattiainekset sitten 5.12. oppilaskunnan hallituksen edustajien kuulutuksella paljastettiin, oli ilo 1B:ssäkin suuri, sillä monta toivetta toteutui. Ja mikä hienointa, salaattiäänestyksen kautta koulumme oppilaskunnalla oli mahdollisuus päästä harjoittelemaan vaikuttamista, mahtavaa!


Oppilaskunnan toivesalaattipöytä


Menu sisälsi myös. esim. kirjolohta.
Jälkiruokaakin oli tarjolla.
1B-luokka juhlisti itsenäisyyspäivää myös omassa luokassa järjestettyjen pienten juhlien muodossa ja harjoitteli samalla mm. hyvän huomaamisen ja ilon jakamisen taitoja, osallistumista ja siihen pohjautuvaa osallisuuden tunnetta sekä juhlatilanteissa toimimista. 

Juhlapäivän alkupuolella kaksi oppilaspresidenttiä toivotti kätellen luokkatoverit tervetulleiksi koulupäivään. Päivän aikana kuulimme myös mm. kaksi joulurunoa sekä jaoimme toisillemme kunniamerkit, joiden avulla pyrimme tuomaan näkyväksi niitä onnistumisia ja hyviä asioita, joita luokassamme on tullut esiin pitkin syksyä. Yksi päivän kohokohdista taisi luokkamme mielestä olla myös herkkupöytä, joka koottiin yhteistyöllä.

Näiden muutamien kuvien välityksellä toivotamme kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!
Kätellen koulupäivään        Tässä lausutaan toista kuulluista joulurunoista.

Kunniamerkkien jakotunnelmia     


         Juhlatunnelmia                         

Yksi päivän kohokohdista :)    Iloista itsenäisyyspäivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.