maanantai 4. maaliskuuta 2019

Barokkikonsertti Hietakummun ala-asteella ke 27.2.

Barokkikonsertti  


  
3B-luokan oppilaat kirjoittivat konsertista: 

Me mentiin luokan kanssa jumppasaliin katsomaan musiikkiesitystä. Ne musiikit olivat 1600-1750 luvuilta. Italiassa asuivat Sammartini ja Corelli ja Saksassa asuivat Bach, Händel ja Telemann. Bachin luonne oli vihainen ja Händel oli lihava herkkusuu ja asui hovissa. Telemannin luonne oli positiivinen. Sammartini soitti bassonokkahuilua ja sopraninoaCorelli oli enkelimäinen ja kun hän soitti niin hänen silmät pomppi edestakaisin vietereiden avulla. Telemann soitti kitaraa ja bassoluuttua. Bach soitti selloa. Händel soitti viulua, jonka kielet oli tehty lampaan suolista. 
Veera ja Maisa 3B 

Menimme katsomaan barokkikonserttia 27.2.2019 koulun liikuntasaliin. Esitys oli hieno ja sitä oli kiva katsoa. Ne soitti montaa eri nokkahuilua ja muita soittimia.  En ole kuullut ennen tällaista musiikkia. Musiikki kuulosti hyvältä.  Musiikki: selloa soitti Bach. Bach oli luonteeltaan vihainen. Bach asui Saksassa. Telemann soitti kitaraa ja luuttua. Telemann oli luonteeltaan positiivinen.  Telemann asui Saksassa. Händel soitti viulua. Händel oli luonteeltaan lihava, herkkusuu ja aatelinen. Händel asui Saksassa. Sammartini soitti nokkahuiluja. Sammartini asui Italiassa. Paikalle saapui lopuksi enkelimäinen soittaja nimeltään Corelli.  Corellilla oli hieno punainen sädekehä.       
Aisha ja Erin 3B Oltiin luokan kanssa barokkikonsertissa. Oli kivaa koska se oli hauskaa ja koska Händel esitti Corellia. Orkesterissa oli viisi soittajaa. Soittajien nimet olivat Bach, Telemann, Sammartini, Händel ja Corelli. Soittajien asut olivat vanhanaikaiset. Soittajilla oli pitkät samettitakit ja kiharaiset peruukit. He soittivat viulua, kitaraa, selloa, bassoluuttua ja huilua. Barokkimusiikin aikakausi oli 1600-1750 luvulla. Bach, Händel, ja Telemann asuivat Saksassa. Sammartini ja Corelli asuivat Italiassa. Kun Corelli astui lavalle hänen silmät tuli ulos ja Corellilla oli punainen sädekehä pään yläpuolella. 
Daniel G. ja Matias 3B 

Tänään meidän kouluun tuli orkesteri. Mutta se ei ollut mikä tahansa orkesteri. Se oli barokkiorkesteri ja siinä oli neljä soittajaa.  Musiikki oli luvulta 1600-1700. Soittajilla oli vanhanaikaiset asut. Joten he olivat feikkejä. Opettajamme oli kiinnostunut esityksestä ja se otti paljon valokuvia. Soittajien nimet olivat Bach, Händel, Telemann, Sammartini ja Corelli.
Juuso ja Zakariya 3B 

Menimme koulun saliin konserttiin. Esiintyjiä oli neljä. He soittivat viulua erilaisia huiluja, bassoluuttua, selloa, kitaraa. Kaikilla esiintyjillä oli peruukkeja. Siellä esiintyi Händel, Telemann, Bach,  SammartiniCorelli. Yksi vaihtoi peruukkia. Sen takia on viisi nimeä.  Siellä esitettiin yli kuusi vanhaa musiikkiesitystä. Musiikit olivat hyvin vanhoja. Musiikit olivat vuosilta 1600-1700. Vaikka musiikki oli hyvin vanhaa, se kuulosti tutulta, koska olin kuullut saman kaltaista musiikkia elokuvissa. Esitys kesti vähän alle tunnin ja sitten se loppui. 
Marwa ja Sirkka 3B 

Kävimme barokkikonsertissa 27.2. Jos soittajat eläisivät vielä, he olisivat noin 333 vuotiaita. He soittivat viululla, sellolla, kitaralla ja bassoluutulla. Niiden soittimien kielet oli barokkiaikaan tehty lampaan suolista. Kolme heistä oli Saksasta ja kaksi Italiasta. Heidän nimensä olivat: Händel, Bach, Telemann, Sammartini ja Corelli, mutta Corelli tuli vasta myöhemmin esitykseen. Hän näytti hullulta. He elivät 1600-1750. 
Aleksi ja Samu 3B Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.