29/09/2021

Miltä se tuntuukaan, kun koulussa saa taas laulaa?

Miltä se tuntuukaan, kun koulussa saa taas laulaa?


Se on kivaa kun koulussa saa taas laulaa. Siksi musiikintunnit eivät ole enää niin tylsiä. 

Joona 5c


Se on kivaa kun saa taas laulaa pitkän tauon jälkeen. Oli tylsää hyräillä. Musiikin luokassa on hauskempaan, kun saa laulaa.

Adil 5c


On taas kivaa kun saa laulaa musiikkiluokassa koska, me mennään sinne tosi usein opettajamme Jarin kanssa. Muuten musiikkiluokassa olisi tylsää ilman laulua ja soittimia kun tekisimme vain rytmitehtäviä.

Oliver 5c


Hyvä että saa taas laulaa. Muuten kaikki musiikintunnit olisivat tylsiä.

Nima 5c


Nyt on parempi kun koulussa saa laulaa, koska jos ei saisi laulaa, olisi ollut tylsää koska pitäisi vaan tehdä vihko tehtäviä sen takia on parempi  kun saa laulaa taas.

Chadrack 5C


On kivaa kun koulussa saa taas laulaa. Musiikiitunnit olivat tylsiä kun piti istua hiljaa ja kuunnella. Musiikintunnit ovat parempia kun saa laulaa. 

Vera 5c


On kivaa kun koulussa saa taas laulaa. Silloin musiikintunneilla on kivempaa.

Lili 5c


Mielestäni on kiva, että koulussa saa taas laulaa. Silloin kun ei saanut niin musiikkitunnit oli aika tylsiä. Musiikkitunnit ovat parempia kun saa laulaa.

Liam 5c


On kiva kun koulussa saa laulaa, koska sitten saamme tehdä enemmän musiikin tunnilla. Ennen me kertasimme nuotteja ja välillä soitettiin eri soittimia.

Seela 5c


Ihanaa, kun saa taas laulaa koulussa. Ennen laulaminen oli tylsää, mutta tänä lukuvuonna se oli kivaa. Lempikappaleeni on musiikintunnilla Mamma mia. Laulamme sen aina parhaan kaverini Sofian kanssa mikkiin, kun on mahdollista.

Emmi 5c


Se että koulussa saa taas laulaa on kivaa, koska laulaminen on hauskaa ja musiikintunnitkin ovat kivempia. Onneksi tätä rajoitusta ei ole enää, koska laulamisesta voi ottaa kaiken ilon irti. 

Sofia 5C


On kivaa, kun voi taas laulaa. Ennen musiikintunnit olivat tylsiä.

Laulun sijaan me hyräiltiin. Onneksi saa laulaa!

Mimmi 5C


On tosi kiva kun koulussa saa taas laulaa koska kun oltiin musaluokassa eikä saatu laulaa niin silloin oli tosi tylsää. On myös hyvä että saadaan laulaa, ettei tarvisi tehdä niin paljon rytmitehtäviä.

Ekko 5c


Minusta ei oikein tunnu miltään, koska minua ei hirveästi laulaminen kiinnosta. 

Joel 5c


Olen iloinen, että koulussa saa taas laulaa, koska pidän enemmän laulamisesta kuin hyräilemisestä. Kun ei saanut laulaa oli tylsää, mutta nyt kun saa laulaa musiikintunnit ovat kivempia.

Natalia 5c

 

 

On mukavaa soittaa taas musiikkitunneilla normaalisti, ilman huonoja muistoja koronavuodesta.  Musiikki on kyllä aina ollut tärkeä asia minulle. Se on minulle niin, kuin hauskanpitoa koulussa, kunhan vain saa mikin tai soittimen käteensä! Ihanaa ettei korona rajoita toimintaamme niin paljoa enään.

kirjoittanut: Beata 5c:ltä


 

On kivaa, kun saa taas laulaa koska muuten musiikin tunnilla on tylsää. Oli tylsää, kun ei saanut laulaa, koska piti va​in tehdä vihkotehtäviä.

​​Leo 5C

 

 

Hyvältähän se tuntuu kun pitkästä aikaa saa taas laulaa. Eikä tarvitse aina hyräillä, kun lauletaan. Ja parastahan tässä on se, kun pääsee myös soittamaan.

Evert 5C

 

Mielestäni on kiva kun koulussa saa taas laulaa.

Oli tylsää, kun ei saanut laulaa musiikkitunneilla piti vain hyräillä.

Tosi kiva, kun koulussa saa laulaa.

Klara 5C 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.