torstai 23. toukokuuta 2013

Potkulautaparkki

Potkulautaparkki

Hietakummun ala-asteen uusi potkulautateline on asennettu paikoilleen. Idea telineestä tuli yhdeltä vanhemmalta. Koulumme oppilaat suunnittelivat sitä yhdessä Staran konepajan Jarkko Kasken kanssa ja Staran konepaja myös valmisti telineen.

Potkulauta lukitaan telineeseen omalla riippulukolla. Teline on sijoitettu kanslian ikkunoiden eteen, valvontakameran kohdalle, joten potkulaudan voi jättää siihen turvallisin mielin koulupäivän ajaksi.

Tavoite on, että potkulautoja ei tarvitse jatkossa enää säilyttää sisällä käytävällä.

6 kommenttia:

 1. Hieno idea ... uusi tuote markkinoille... Aiotteko alkaa valmistuttaa ja myydä tuotetta muihinkin kouluihin ja ruokakauppoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme vain potkulautaparkin käyttäjiä. Staran konepaja hoitaa kaiken muun.

   Poista
 2. OHHOH! Voiko tällaista tapahtua Suomessa, että osataan ottaa hyvä idea käyttöön! Loistavaa.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä idea, mutta huomioon ei olla tässä kohtaa otettu säätä. Auringon paisteeseen voi hyvinkin jättää potkulaudan, mutta kuka jättää potkulautansa ulos sateeseen? Pyörätelineiden päällä on katos, mutta potkulautaparkin päällä ei. Niinkuin sanottu, idealistisesti hyvä ja käyttökelpoinen idea, mutten usko, että potkulautaparkki tulee käytännössä toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potkulautaparkki on ollut hyvin käytössä. Oppilaiden koulupäivät ovat melko lyhyitä, joten potkulaudat eivät seiso sateessa pitkiä aikoja.

   Poista
 4. JOO mäkin voisin kokeilla tuota

  VastaaPoista

Jätä terveisiä kirjoituksista. Kaikkiin pyritään vastaamaan, mutta vain asialliset julkaistaan.